Ny linje 2020: MUSIKK

I samarbeid med Strømmen og Lillestrøm menigheter og Skedsmo Voices tilbyr vi en egen musikkonfirmantlinje for deg som skal konfirmeres i 2020. Her kan du velge mellom å synge eller spille et instrument. Det blir noen samlinger der linjen øver for seg selv med både dirigent og instruktør for band og instrument, og noen samlinger sammen med Skedsmo Voices.

Hvis du spiller et instrument eller har lyst til å synge, så er dette linjen for deg :) I utgangspunktet er det plass for alle på denne linjen, men det kan være behov for å se det litt an med tanke på instrumenter. Er du interessert? Kom på informasjonsmøtet i Skedsmo kirke 12.juni kl 19.30. Da får du mer informasjon og kan stille alle de spørsmålene du lurer på til Ida Charlotte og Håvard som skal være ansvarlige på denne linjen.

Konfirmasjonsdato for denne linjen blir 30.mai.

Det vil bli året for at de som har lyst kan bli med på leir i tillegg.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square