Konfirmasjonstidspunkt høst 2019

Vi hadde opprinnelig satt opp 2 konfirmasjonsgudstjenester på lørdag og to på søndag for Leir og Aktiv. Det kom fram på foreldremøtet at det trengs tre på lørdag og en på søndag. Det ble lest opp konfirmasjonstidspunkt for alle på foreldremøtet. (De som ikke var der vil få dette i posten så snart vi får oversikt) De nye tidspunktene er:

De som hadde opprinnelig fått:

- kl 11 lørdag er nå kl 12 lørdag. (Her er alle Aktiv, hvis ikke det er ønsket andre tidspunkt)

- kl 13 lørdag er nå kl 14 lørdag

- søndag og har byttet til lørdag er nå kl 10 lørdag

- søndag kl 11 og 13 er begge nå kl 11.

De som har vært i kontakt med Live eller Anne Synnøve og har fått bekreftet bytter vet selv hvilke tidspunkt det er. Vi vil så fort vi får oversikt og får registrert GDPR-tillatelser, sende ut SMS sånn at alle får vite tidspunktet sitt.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square