Felles info for alle konfirmanter

I løpet av året er det en del samlinger og arrangementer som er obligatoriske for alle å være med på. En oversikt over disse samlingene med mer spesifikk info finner du HER

Fotografering

Alle konfirmanter får tilbud om å bli fotografert sammen med den gruppen man blir konfirmert med. Nærmere info om tid kommer vi tilbake til. Bestillinger av bilder osv. gjøres direkte til fotograf i forbindelse med fotoshooten, og kapper og alt annet som trengs får dere låne.

 

Det betyr at man trenger ikke å ha klar dressen eller bunaden til fotograferingen, men pensko og evt bunadskjorte med søljer i halsen vil synes. Fotograferingen skjer som regel noen uker før selve konfirmasjonen.

Oppmøte og fravær

Alle samlinger i løpet av konfirmasjonstiden er obligatoriske og det blir registrert fravær. Vi forventer at de arrangementene som ligger i konfirmantopplegget blir prioritert og at hvis det skulle være noe du har en veldig god grunn for å ikke møte på, så får vi beskjed i forkant. En fullstendig oversikt over alle samlinger vi ligge HER i god tid før du velger linje, så hvis du har en jobb eller hobby som tar mye tid, så kan du velge den linjen som passer best inn i din kalender.


Ved høyt fravær vil du og foreldre bli kontaktet og et alternativt opplegg kan avtales.

Spesiell tilrettelegging

Vi ønsker absolutt alle velkomne som konfirmanter i Skedsmo menighet og vi jobber hardt for at konfirmasjonstiden skal være en innholdsrik og givende tid for alle konfirmanter, uavhengig av bakgrunn og andre forutsetninger. Dersom det skulle være ønskelig med noe spesiell tilrettelegging så kan dette føres opp på påmeldingsskjemaet for året, eller dere kan ta kontakt med den ansvarlige for konfirmantene HER , så finner vi en best mulig plan sammen!

Spørsmål?

Vi håper at de aller fleste spørsmål skal være besvart på disse nettsidene! Både opplegg, oppmøte og andre ting blir informert om her, enten på forsiden eller på den enkelte linjes egen side. Se om du finner det du lurer på der først, eventuelt spør en venn om de vet svaret... Men skulle det være noe spesielt du tenker på som trenger personlig oppfølging, så kan du alltid ta kontakt med den ansvarlige for din linje HER.

Please reload